Nyheder januar 2017

Nyheder januar 2017

Godt nytår til alle i Fasanvænget!

 

Fyrværkeri-rod

Alle der har fyret krudt mm. af, er selv ansvarlige for at få det samlet op igen fra p-pladser, stier og andre områder. Lad os alle være med til at holde et flot og rent Fasanvænget.

 

Gave fra Yousee efter nedbrud Nytårsaften

Mange af jer der var hjemme nytårsaften, oplevede sikkert nedbruddet på tv-signalerne det meste af aftenen. YouSee beklager og har i den forbindelse kompenseret alle kunder med en gratis filmpakke (se mere på Filmpakken). Fra på lørdag d. 7/1 2017 og måneden ud, vil der for alle beboere i Fasanvænget (som er Foreningskunde hos YouSee) være adgang til:

  • Filmkanalen Viasat Film Premiere, der kan ses på dit TV på ekstrakanalen, kanal 66.
  • Fem udvalgte lejefilm, som kan ses på tablet, mobil, PC og/eller tv-boks. Filmene er Captain Fantastic, The Hateful Eight, Antboy 3, Kvinden i Guld og Blood Father. For at se filmene, skal man have et YouSee-login, og det kan oprettes via følgende link: Login oprettelse YouSee ved brug af NemID.
  • Over 250 forskellige film fra Viasat, som også kan ses på tablet, mobil, PC og/eller tv-boks, når det passer dig. Login kræves – se link ovenfor.

 

Hjertestarter

Der er nu opsat en hjertestarter ved varmecentralen. Den hænger på væggen ud mod p-pladsen. Vær opmærksom på, at der sammen med starteren er et shaverkit, der skal bruges i tilfælde af, at man er behåret omkring brystet. Vi håber naturligvis ikke, at vi får brug for maskinen, men læg alligevel vejen forbi for at se, hvor den hænger.

 

Referat generalforsamling 2016

Vi afventer underskrift fra vores dirigent, som desværre ikke bor i nærheden, og det har gjort ekspeditionstiden lidt længere end andre år. Vi forventer at referatet bliver husstandsomdelt medio januar. Derefter vil referatet fra den ekstraordinære generalforsamling blive udsendt elektronisk via Nyhedsbrev. Alle husstande vil med husstandsomdeling blive oplyst om Nyhedsbrevet og blive opfordret til at henvende sig med sin mailadresse, hvis man ikke modtager nyhedsbreve fra Bestyrelsen.

Mange hilsner fra Bestyrelsen